Επιλογή Γλώσσας:

Service Pack

Yποστήριξη υπολογιστών από το 2003 στην Θεσσαλονίκη

monitor

Η εταιρεία μας, η Service Pack, δραστηριοποιείται στο χώρο της τεχνικής υποστήριξης από το 2003. Επιδίωξή μας είναι να βρισκόμαστε συνεχώς δίπλα σας και να αναπτύσσουμε λύσεις που καλύπτουν αξιόπιστα και άμεσα κάθε σας ανάγκη.

Γνωρίζοντας ότι κάθε υπολογιστής είναι ξεχωριστός, ιδιαίτερος, δεν είναι μια τυποποιημένη οικιακή συσκευή και ότι ο κάθε ένας διαμορφώνει την χρήση του ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του, επιδιώκουμε μια προσωποποιημένη επαφή μαζί σας. Ενημερώνουμε τηλεφωνικά πριν από οποιαδήποτε επισκευή μαθαίνοντας τις απαιτήσεις σας ώστε να δώσουμε τις αποτελεσματικότερες απαντήσεις και λύσεις. Φροντίζουμε για την αρμονική λειτουργία του υπολογιστής σας με τα κατάλληλα ανταλλακτικά. Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στα αποθηκευμένα αρχεία σας, προσωπικά ή επαγγελματικά.

Η συνεργασία μας με όλους τους κορυφαίους κατασκευαστές και προμηθευτές προϊόντων τεχνολογίας, μας καθιστά αποτελεσματικότερους στην εύρεση της ποιοτικότερης επιλογής, σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Με καθορισμένα ραντεβού και πάντα με αμεσότητα και συνέπεια επιλύουμε το πρόβλημα στο γραφείο ή το σπίτι σας. Εξηγούμε, σε σας, κάθε μας ενέργεια με απλά λόγια.

Έλα στους ειδικούς.

Το σύνθημα μας αντανακλά την τεχνογνωσία και την εμπειρία που μας καθιέρωσε στο χώρο της τεχνικής υποστήριξης. Η επιτυχημένη πορεία μας βασίζεται στην ταχύτητα και στην αφοσίωση μας στο να δίνουμε ποιοτικές λύσεις, για την διευκόλυνση των πελατών μας.

offers
WCAG 2.0

Ο διαδικτυακός τόπος εξυπηρετεί τις ανάγκες πρόσβασης ατόμων με αναπηρία, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο Web Content Accessibility Guidelines (WCAG), έκδοση 2.0 σε επίπεδο ΑΑ.

ανακύκλωση

Η Service Pack διατηρεί ειδικό σημείο ανακύκλωσης ηλεκτρονικών συσκευών, εντός του καταστήματος, καθώς επίσης και ειδικό σημείο ανακύκλωσης μπαταριών και φορητών στηλών φόρτισης, της εταιρείας Αφής Α.Ε.